Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, Ürgüp'te Bir Dizi Ziyarette Bulundu
09 Ekim 2024

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, Ürgüp ilçesinde sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirmek ve yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla bir dizi ziyarette bulundu. Bu kapsamda Ürgüp İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Ürgüp Devlet Hastanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Ürgüp İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret eden Op. Dr. Hasan Tartar, burada ilçe genelinde yürütülen sağlık hizmetleri hakkında detaylı bilgiler aldı. Ardından Ürgüp Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu ziyaret ederek, sağlık personelinin taleplerini dinledi ve yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretin son durağı olan Ürgüp Devlet Hastanesi'nde, sağlık çalışanları ve hastalarla bir araya gelen Dr. Tartar, hastanenin hizmet kalitesi hakkında görüşmeler yaptı. Sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi adına gerekli adımların atılacağını belirtti.

Son olarak Ürgüp Kaymakamı'nı makamında ziyaret eden Dr. Hasan Tartar, ilçedeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve daha fazla iş birliği yapılması konusunda istişarelerde bulundu.

Bu ziyaretler, Nevşehir genelinde sağlık hizmetlerinin daha da güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

.

Foto Galeri