İl Sağlık Müdürü Tatar, Nevşehir Devlet Hastanesi ziyaret etti
24 Eylül 2024

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, Nevşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyareti sırasında hastanenin farklı birim ve servislerini gezen Dr. Tartar’a, hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Mustafa Çetin de eşlik etti. Ziyaret kapsamında, personel ile bir araya gelen Dr. Tartar, çalışanlarla sohbet ederek görüş ve önerilerini dinledi.

Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve personelin ihtiyaçlarını değerlendirmek amacıyla yerin de gerçekleşen bu görüşme, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde daha verimli ve kaliteli hizmet sunulması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Dr. Tartar, hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi alırken, personelin taleplerini dikkate aldıklarını belirtti.