Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde tasarruf tedbirleri toplantısı yapıldı
31 Mayıs 2024

• .

Tasarruf Tedbirleri konulu 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde toplantı düzenlendi.

2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında düzenlenen "Tasarruf Tedbirleri" konulu değerlendirme toplantısı Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar başkanlığında Hastanelerin Başhekimleri, İdari Mali Hizmetler Müdürleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri'nin katılımlaryla Müdürlük konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, Destek Hizmetleri Başkanı  Mustafa Güçlü'nün Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uyulması gereken hususları içeren sunumu ile başladı. Destek Hizmetleri Başkan Yrd. Yunus Çetin'in sunumu ile "Resmi Yazışma Usulleri" anlatıldı.

Tasarruf tedbirleri kapsamında yapılacak çalışmalara tüm kurumların hassasiyetle ve önemle uymaları gerektiğine değinen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, hastane başhekimlerine ve müdürlerine tasarruf tedbirlerinin takibi ve denetimlerini yapmaları talimatını verdi.

Toplantı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.