Nevşehir İl Sağlık Müdürümüz Tartar, Acıgöl İlçe Entegre Devlet Hastanesi, Karapınar ve Tatlarin Aile Sağlık Merkezlerini Ziyaret Etti
29 Mayıs 2024

Nevşehir İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Hasan Tartar, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Nurhak Cihangir Çıngıl  Destek ve Personel Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü ve beraberindeki heyet Karapınar ASM'yi ziyaret etti sonrasında Tartar; Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Buradan Tatlarin ASM'ye  geçildi son olarak Acıgöl İlçe Devlet Hastanemizi ziyaret eden Tartar; burada da incelemelerde bulundu. Çalışanlarla bilgi alışverişi yaptı, sorunlar dinlendi. Başhekim Dr. Melda Muraz tarafından hastane hakkında sunum gerçekleştirildi.

• .
  • ,