T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den Nevşehir Devlet Hastanesine ziyaret

Güncelleme Tarihi: 02/01/2019

08:57:27   02.01.2019

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte yeni yıl dolayısıyla Nevşehir Devlet Hastanesine ziyarette bulundu

Vali Aktaş ve Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz’e ziyaretlerinde; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay da eşlik etti.

Ziyaretlerinde, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan hastane personeli ve hastaların yeni yıllarını kutlayan Vali Aktaş, Milletvekli Açıkgöz hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, istek ve taleplerini dinledi ve onlarla bir süre sohbet etti.

valibey ziyaret 1.jpg

valibey ziyaret 3.jpg