Nevşehir de Paletli Ambulans Hastaların İmdadına Yetişti

09:03:43   18.01.2019

Nevşehir de son iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hastaların imdadına kar paletli 112 Acil Yardım ambulansları yetişti.

Nevşehir de son iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hastaların imdadına kar paletli Nevşehir İl sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı 112 Acil paletYardım Ambulansları yetişti.

Nevşehir merkez, çevre ilçe ve köylerde yaşanan yoğun kar yağışı sonrasında oluşan tipi nedeni ile ulaşımda aksamalar yaşandı. Kozaklı İlçesinde meydana gelen yoğun tipi nedeni ile Diyalize bağlanması gereken bir hastaya Nevşehir 112 Acil Yardım ekipleri özel dizayn edilen kar paletli ambulansla hastayı Kozaklı FTR Hastanesinden alarak Nevşehir Devlet Hastanesi H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezine naklini gerçekleştirdi.

Paletli Ambulansla Nakil (5).jpeg

Resim Galerisi