OSB Tarama ve Takip Programı, Bulaşıcı Hastalıkların İhbarı ve Bildirim Sistemi, Ulusal Görme Tarama Programı Eğitimleri Verildi
10 Ekim 2018

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Ruh Sağlığı Daire Başkanlığı tarafından yapılması istenen “Otizm Spektrum Bozukluğu Tarama ve Takip Programı Eğitimi” ile Bulaşıcı Hastalıklar Daire Başkanlığı tarafından yapılması istenen “Bulaşıcı Hastalıkların İhbarı ve Bildirim Sistemi Eğitimi” ve Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı tarafından yapılması istenen “Ulusal Görme Tarama Programı Eğitimi” ilimizde görev yapan tüm Aile Hekimlerini ve Aile Sağlığı Elemanlarını kapsayacak şekilde düzenlenmiştir.

Bu kapsamda, eğitim programı ilimizde görev yapan tüm Aile Hekimlerine ve Aile Sağlığı Elemanlarına yönelik olarak 24 / 25 / 26 / 27 / 28 Eylül 2018 tarihlerinde saat 13.00-17.00 (öğleden sonra yarım gün) arasında Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Ruh Sağlığı Birimi’nde görevli Murat Arslan, Bulaşıcı Hastalıklar Birimi’nde görevli Figen Karaca, NTP Birimi’nde görevli Zeynep Akgül, Alev Malkoç ve Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görevli Op. Dr Bahadır Düzgün tarafından verilmiştir.

EĞİTİM 2.jpg

EĞİTİMLER TAMAMLANDI (4).jpg