Minimal Kalite Kriterleri Toplantısı Yapıldı
18 Mayıs 2018

17.05.2018   16:54:03

Sağlık Müdürlüğü Toplantı salonunda düzenlen, Tarama Sonrası Teşhis Merkezleri Toplantısına ; Halk Sağlığı Başkanı Dr. Hakan Öcal, Halk Sağlığı Başkan Yardıcısı Buket Gönenc Arvas, Uzman Dt.Levent Soysaldı, Müdürlüğümüz Kanser Biriminde görevli Dr. Fatma Oğuz Koral,Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal,Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Hasan Ergin, Kalite Yönetim Direktörü Hastane Müdür Yardımcısı Nuh Bülbül ,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Tarık Akbaş Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Özellikli Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Anakadın Ögmen, İzleme Değerlendirme ve Raporlama Birim Sorumlusu Uzman Recep Başgelen, KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Celalettin Avcı Nevşehir Devlet Hastanesi teşhis merkezinde çalışan hasta yönlendirme personeli Hemşire Şengül Açıkgöz ve Hemşire Filiz Çetin'nin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Minimal Kalite Kriterleri Toplantısı (2).jpg

Minimal Kalite Kriterleri Toplantısı (3).jpeg