Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Fedakârca çalışmaları nedeniyle İl Sağlık Müdürü ve personellerine moral ve motivasyon amaçlı ziyarette bulunan Vali Aktaş, hastanede verilen nitelikli sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi, istek ve taleplerini de dinledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve sağlık çalışanları ise yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Vali Aktaş’ın ziyaretlerinde; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Başkan Yardımcısı Ahmet Özbaş, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akgün, Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Nevşehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat hazır bulundu.

vali beyin ziyareti.jpeg