İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Tesislerde İl İzleme ve Değerlendirme Ziyareti Yapıldı

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesini İzleme ve Değerlendirme ekibi ziyaret etti.

İl İzleme ve Değerlendirme Ekibi Başkanı İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Hastane Başhekimi Dr. Yücel Şal, Hastane İdarecileri, Kalite Sorumlusu, Hasta Hakları Sorumlusundan oluşan ekip Nevşehir Devlet Hastanesinin özellikli birimlerini gezerek sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi ve sürecin takibi konusunda yapılan hizmetleri yerinde değerlendirdi.

İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Sistemi, TC. Sağlık Bakanlığı’nın ‘Sağlıkta Dönüşüm Programı’ kapsamında, illerin Bakanlık strateji ve hedeflerine uyumunun izlenmesi, değerlendirilmesi ve ilde bulunan sağlık yöneticileri arasındaki koordinasyonun sağlanmasına yönelik olarak oluşturulmuş bir sistemdir.İllerde sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin izleme, değerlendirme ve koordinasyon faaliyetleri, sunulan hizmetin iyileştirilmesi ve süreç takibi konusunda sağlık tesislerine yol gösterici olması açısından büyük öneme sahiptir.

rahim bey ziyareti 2.JPG

rahim bey ziyareti 4.JPG