Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Hakkında Bilgilendirme Konferans
23 Kasım 2018

16:35:45    23.11.2018

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında; 23 Kasım 2018 tarihinde Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu konferans verilmiştir.Konferansa  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi(NÜKÇAM) Müdürü Doç.Dr.Leyla Kahraman ile Av.Hicran Çokçalışkan'ın katılımları ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Ayrıca konferansa Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Kayacan,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Serçe,Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Yunus Çetin ve personel katılmıştır.

• konferans1.JPG
  • konferans10.JPG