ASKOM Toplantısı Kayseri de Yapıldı

02.04.2018  10:14:48

2018 yılı 1’inci Bölge ASKOM toplantısı Kayseri İl Sağlık Müdürü, Nevşehir İl Sağlık Müdürü, Niğde il Sağlık Müdürü,  ilgili Sağlık Müdürlüğü  Yöneticileri, Hastane Başhekimleri ve özel hastene temsilcilerinin katılımıyla Kayseri İli Erciyes Üniversitesi Başhekimlik Toplantı Salonunda yapıldı.

Bölge ASKOM toplantısına ilimizden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Rahim Ünlübay, Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Kayacan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Yunus Çetin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Tarık Akbaş, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr.Kamil Uz, Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Sami Bilici, İl Ambulans Komuta Kontrol Başhekimi Dr. Hüseyin Koçak katıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantı sonrası alınan kararlara uyulması hususunda görüş birliği sağlanmıştır.

ASKOM HABER 1 (3).jpg
ASKOM HABER 1 (2).jpg